12-річний українець переміг у Суперфіналі Гран-прі з шахів

Український шахіст Ігор Самуненков здобув сенсаційну перемогу в Суперфіналі юнацького Гран-прі серед спортсменів до 12 років. Про це повідомляє Ukrainian Chess Federation, зазначають Патріоти України. Зазначається, що цей турнір став завершальним у циклі змагань з рапіду серед кадетів та юнаків у цьому сезоні.

Серед близько 3000 учасників до Суперфіналу відібрали по шість найкращих з кожної вікової категорії.

Фаворитом відкритих змагань у категорії U12 був 12-річний американець Абґіманью Мішра, який цього року побив рекорд Сергія Карякіна, ставши наймолодшим гросмейстером в історії спорту.

Визначальним став ще перший день, коли 12-річний українець обіграв Мішру в першому матчі – 1.5 – 0.5. Після партій з усіма суперниками обидва шахісти набрали по 6.5 бала, проте в підсумку гору взяв саме українець: завдяки результату в очній зустрічі.

– Ігор Самуненков (Україна) – 6,5;

– Абґіманью Мішра (США) – 6,5;

– Іван Зємлянскій (Росія) – 3,5.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...