13 перемог на професійному ринзі з 13 можливих: Боксер зі Львівщини завоював у США титул NABA

У неділю, 14 листопада, у американському Піттсбурзі 27-річний боксер зі Стебника Драгобицького району Олег Довгун завоював титул NABA (Північноамериканської боксерської асоціації) у ваговій категорії до 55,3 кг. Про це інформує відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області, зазначають Патріоти України.

Це вже 13-та перемога боксера на професійному ринзі. За одностайним суддівським рішенням в 10-раундовому поєдинку він переміг 34-річного американця Гленна Дезурна і завоював титул NABA (Північноамериканської боксерської асоціації) у ваговій категорії до 55,3 кг.

Завдяки цій перемозі Олег Довгун автоматично потрапить у ТОП-15 свіжого рейтингу WBA – однієї з чотирьох основних боксерських федерацій у профі-боксі.

"Велика перемога", – прокоментував свій виступ український боксер.


Довідка. Олег Довгун розпочав боксерську кар'єру в містечку Стебник у 10-річному віці під керівництвом першого тренера Михайла Стахніва у своєму місті. Коли Олегу виповнилось 18 років почав тренуватись у Заслуженого тренера України Романа Семенишин. Він провів вражаючу любительську кар'єру, здобувши 303 перемоги у 347 поєдинках. Боксер з Львівщини - багаторазовий переможець і призер чемпіонатів України, учасник команди "Українські отамани", майстер спорту України міжнародного класу. Понад 4 роки тому він переїхав у Піттсбург, де почав тренуватися під керівництвом Майкла МакСорлі з Conn-Greb Boxing Club. Всі свої поєдинки серед професіоналів український боксер провів у США.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...