13-річна українка стала чемпіонкою Європи з боксу

Кіра Макогоненко з тренером

Юна Кіра Макогоненко з Харкова виборола «золото» на юніорському чемпіонаті Європи з боксу, що завершився 20 серпня в Боснії і Герцеговині, зазначають Патріоти України.

У вирішальному поєдинку наша 13-річна співвітчизниця, що змагаэться в категорії до 42 кг, здолала Анастасію Панєчкіну з Росії. Українку вже в такому юному віці називають вундеркіндом боксу, і цілком по праву, якщо судити за працездатністю, яку вона показує на тренуваннях та в поєдинках.

Додамо, що ще дві українки, Валерія Локтіонова (до 36 кг) та Таїсія Покусай (до 42 кг), завоювали «срібло» європейської першості, на відміну від Макогоненко поступившись у фіналах представницям Росії.


Мобілізація в розпалі: Юрист пояснив. чи можна відмовитися від проходження ВЛК

вівторок, 14 травень 2024, 15:58

ВЛК треба проходити військовозобов'язаним, щоб в Збройних Силах розуміли, кого призивати на службу залежно від ситуації на фронті. Прямих заборон відмовлятися від проходження ВЛК в Україні немає, але в той же час обов'язок його проходити існує. На це в...

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...