"У нього завжди були спалахи агресії": 13-річну доньку відомої ведучої серйозно побив батько, вона показала фото

Російська телеведуча Дана Борисова заявила, що її 13-річну дочку Поліну побив рідний батько. Артистка також показала знімки побоїв, передають Патріоти України.

За словами телезірки, вона відправила дівчинку до родичів на вихідні. Як тільки Поліна ввійшла в будинок батька, він почав її ображати, а після цього побив і вивихнув їй палець. Про це Борисова написала на особистій сторінці в Instagram.

"Тепер і моя сім'я зіткнулася з домашнім насильством. Дочка Поліна ввечері пішла в сусідній житловий комплекс у гості до тата, бабусі і дідуся. Макс (батько дівчинки. – Ред.) жодного разу не був одружений. Поліна його єдина дитина. Він із порога став ображати її: ти страшна, ти жирна, ти ніхто, вся в матір. А потім накинувся, повалив на підлогу й побив паском. Важливо! Бабуся і дідусь цієї миті були поруч, але коли він став її бити – пішли в іншу кімнату, щоб "не заважати йому виховувати дитину", – розповіла Борисова.

Вона додала, що в дівчинки по всьому тілі залишилися гематоми від ременя, а також вивихнутий палець на руці. Також Борисова повідомила виданню Super, що колишній цивільний чоловік уже не вперше піднімає руку на їхню спільну дитину. Вона спілкувалася з адвокатом і має намір домогтися справедливого покарання для чоловіка.

"Ми зробили фото слідів від ременя на руках і на нозі, ще був вивихнутий палець. З'їздили в травмпункт, замотали. Вона каже, що такі випадки з ременем були й раніше, коли я тільки повернулася з реабілітації. У нього завжди були спалахи агресії. У Поліни вже почалося: "Тато хороший, може, я винна?". Я їй відповіла, що він може й хороший, але тебе побив. Якусь відповідальність він за це понесе, мені вже адвокат зателефонував. Я поки не знаю, як саме , але точно щось із цим зробимо", – підсумувала зірка.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...