"1,49 проміле, в 7,5 раза перевищує норму": В Одесі п'яна 16-річна дівчина викрала іномарку та влаштувала серйозну ДТП

В Одесі затримали п'яну тінейджерку, яка угнала автівку родичів та стала причиною серйозної ДТП, інформують Патріоти України.

Як повідомили у прес-службі обласного управління патрульної поліції, вчора ввечері правоохоронці отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Академіка Вільямса. На місці події інспектори знайшли автомобіль Volkswagen, який врізався в перешкоду – вуличні конструкції. "За кермом автівки перебувала 16-річна дівчина з явними ознаками сп'яніння. Патрульні провели огляд водійки за допомогою приладу Драгер. Результат - 1,49 проміле, що в 7,5 раза перевищує дозволену норму", - констатують у прес-службі.

Як з'ясувалося, п’яна дівчина без дозволу взяла у родичів автомобіль, потрапила у ДТП, дуже злякалась та намагалися зникнути з місця події, але не змогла. Річ у тім, що іномарка зазнала значних ушкоджень, майже залишившись без коліс, та юна хуліганка не змогла далеко поїхати.

Патрульні склали на неповнолітню одразу чотири адмінпротоколи: за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд тощо), ст. 122-4 (залишення місця ДТП), за ч. 2 ст. 126 (керування транспортним засобом без прав) та за ст. 130 (керування у стані алкогольного сп’яніння).

Крім того, на місце події викликали батька юної водійки та склали на нього адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...