15 лікарів не врятували: Під Запоріжжям чоловік проковтнув ніж і помер (фото)

Чоловік звернувся до лікарні із скаргами на сильний біль у горлі, порушення функцій ковтання та кровохаркання протягом 9 днів.

Ніж, який витягли із пацієнта. Фото: en-news.com.ua.

У місті Кам’янка-Дніпровська у Запорізькій області помер чоловік, якого раніше госпіталізували через те, що він проковтнув ніж. Як повідомило видання "Energodar NEWS", за його життя боролися 15 лікарів, передають Патріоти України.

Як стало відомо, чоловік звернувся до лікарні із скаргами на сильний біль у горлі, порушення функцій ковтання та кровохаркання протягом 9 днів, причину яких він не зміг пояснити. При обстеженні на рентген знімку, у стравоході простежувався довгий тонкий предмет, схожий на ніж.

Через те, що транспортування хворого загрожувало спричиненням важких внутрішніх ушкоджень та масивної кровотечі, було прийнято рішення оперувати на місці. Порятунком життя чоловіка займалась команда з 15 медичних працівників – виїзна бригада у складі двох торакальних хірургів, ендоскопіста та реаніматолога КНП "Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги" Запорізької міської ради та фахівці КНП "Кам’янсько-Дніпровська центральна районна лікарня". Ніж вилучили з тіла пацієнта, однак не зважаючи на усі зусилля медиків, пацієнт згодом помер.

У поліції розповіли про новий антирекорд: В Україні почастішали випадки "п'яних" ДТП

середа, 1 травень 2024, 20:15

За даними патрульної поліції, в Україні значно збільшилась кількість автомобільних аварій, учасниками яких були водії у стані алкогольного сп'яніння. Про це у середу, 1 травня, повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Украї...

Щоб захистити інтереси кредиторів: Українців хочуть зобов'язати виплачувати борги померлих родичів

середа, 1 травень 2024, 20:04

Українцям можуть заборонити відмовлятися від спадку, якщо у померлого були борги перед кредиторами. Це можна буде зробити тільки після погашення заборгованості в межах вартості успадкованого майна. Про це йдеться у законопроєкті №11220, який було зареє...