15-річна донька Кошового шокувала змінами у зовнішності та... російськомовним контентом (відео)

Старша донька художнього керівника Студії "Квартал 95" Євгена Кошового Варвара Кошова помітно підросла. Зараз дівчинці 15 років і вона поступово наступає своєму зірковому батьку на п'яти, зазначають Патріоти України.

У Варі чимало підписників у соцмережах. А віднедавна Кошова почала вести свій TikTok. Там Варвара постить відео, у яких постає з макіяжем.

Прихильники зазначили, що дівчина помітно підросла та змінилася: "це та сама маленька Варюша?", "а їй лише 15", "боже, яка красуня", "ніби підмінили ту Варю, яку я знала", "Я не вірю своїм очам… вона взагалі не схожа на себе в дитинстві".

Та не лише на вроду дівчини звернули увагу юзери. Так, підписники TikTok Варвари були приголомшені тим, що вона знімає відео під треки російських виконавців. Зокрема, Ooes, Монєточки, OG Buda Boulevard Depo, Face. "А російська музика нікого не напрягає?", "це просування російської культури під час війни", "дитина друга президента під час війни знімає під російські пісні… я не здивуюсь, якщо в житті вона розмовляє російською".


Встигли вчасно: На Франківщині з охопленого вогнем будинку врятували дитину (фото)

четвер, 2 травень 2024, 22:20

В четвер, 2 травня, у житловому будинку в селі Долиняни Івано-Франківського району сталася пожежа. До місця виклику негайно було направлено рятувальників міста Рогатин і добровольців-вогнеборців села Фрага. Полум'я вдалося приборкати, ніхто не постражд...

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...