15-річний українець сам прийняв пологи у своєї матері: Стало відомо, чим закінчилася екстремальна історія (відео)

У Луцьку 15-річний підліток прийняв пологи у своєї матері, поки вона перебувала в машині, а батько бігав у пошуках лікарів. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

Як все відбувалося

Для Христини це вже шості пологи. Вона згадує, що все сталося так стрімко, що син не встиг розгубитися. Сім'я їхала в пологовий будинок, який знаходився за 60 кілометрів від їхнього будинку. Почалися перейми, чоловік порушував ПДР під її крики. Коли вони нарешті приїхали до пологового будинку - вона почала народжувати в машині. І поки чоловік бігав у пошуках лікарів - син прийняв у неї пологи.

Як пара познайомилася

Чоловік Христини Юрій був присутній майже на всіх пологах своїх шести дітей. Але останні запам'ятаються йому найбільше. Зі своєю дружиною Юрій познайомився в Києві під час Помаранчевої революції. У столиці вони і одружилися. Чоловік - ветеран війни на Донбасі. За його словами, він не боїться приймати рішення і відповідати за свої вчинки.

"Я бачив тієї крові багато, і сам собі пальці пришивав, коли мені обірвало їх. Я не боявся, але переживав, щоб дитина була здорова, і щоб з дружиною нічого поганого не сталося", - згадує чоловік.

У самому перинатальному центрі коментувати ситуацію з екстремальними пологами відмовилися. Батьки новонародженого впевнені, що хлопчик буде щасливим, тому що у нього є сильні ангели-хранителі. Після Різдвяних свят малюка будуть хрестити.

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...