16-річний підліток отримав опіки 75% тіла після виконання челенджу з TikTok

У США 16-річний підліток отримав опіки 75% тіла після виконання челенджу з TikTok. Мейсон Дарк із Північної Кароліни хотів розпилити аерозоль з фарбою на увімкнену запальничку, але балончик вибухнув. Про це пише "Українська правда" з посиланням на видання Insider і WRAL, передають Патріоти України.

Полум’я охопило тіло хлопця. Він стрибнув у річку, щоб загасити вогонь, але вже отримав серйозні травми. Мейсона доправили до опікового центру Університету Капел-Гілл, де йому зробили операцію.

Лікарі виявили, що більша частина тіла підлітка вкрита опіками третього ступеня. Мати хлопчика Голлі Дарк сказала, що її сина було неможливо упізнати. "Всі почули сильний вибух, а потім вибіг Мейсон і почав знімати свою сорочку", – пригадує вона.

Рідні Мейсона Дарка відкрили збір коштів на GoFundMe, щоб покрити медичні рахунки та інші витрати, необхідні для одужання. Вони вже зібрали понад 39 тисяч доларів. "Мій син Мейсон потребує ваших молитов. 75% його тіла обгоріло. Нещасний випадок стався вдень у неділю, 23 квітня 2023 року. Він стрибнув у річку, щоб загасити полум'я. Ризик інфікування через річкову воду високий, на додачу до опіків 2-го та 3-го ступенів", – написала Голлі Дарк.

Жінка попросила молитися за одужання Мейсона, адже у нього попереду тривалий шлях. Підліток пробуде в опіковому відділенні пів року. Наразі хлопцю дуже боляче, і він перебуває під дією седативних препаратів.

Мейсон – дуже активний 16-річний хлопець, розповіла бабуся потерпілого Гейді Сімпсон. Він грає у футбол, займається бігом і з нетерпінням чекає на отримання водійських прав.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...