160 грн за порцію капусти і 2500 грн за півгодини катання: Блогери розповіли про шокуючі ціни в Буковелі (відео)

Ціни на відпочинок в Буковелі навряд чи можна назвати дешевими. Так, за порцію капусти з морквою доведеться заплатити 160 гривень, а півгодини катання на снігоході обійдуться туристу в 2500. Середня ціна прокату лиж становить 270 гривень: чим далі від підйомника, тим ціни нижчі. Про це розповідають тревел-блогери на каналі Kolesaedut, передають Патріоти України.

А ось за 2-годинне заняття з інструктором потрібно заплатити 1500 гривень. На ньому можна освоїти базові навички катання на лижах. Також проводяться уроки з дітьми.

Середня вартість будиночків в центрі Буковеля – 10 тисяч гривень на добу за двох, але якщо бронювати заздалегідь, то ціна трохи знизиться – 9 825 гривень.

Ціни на харчування можуть істотно відрізнятися, все залежить від місця розташування кафе чи ресторану. Наприклад, в кафе FILVAROK капуста з морквою обійдеться туристам в 160 гривень за 100 грам. Бограч карпатський буде коштувати 259 гривень за порцію.

На популярний курорт можна спокійно їхати на своїй машині. Тут є безкоштовна парковка, яка знаходиться трохи далі від підйомників, але є і платна – 90 гривень за 2 години.

Якщо дивитися готелі поблизу Буковеля, то ціни будуть набагато приємнішими. У 2-х кілометрах від першого паркінгу можна зняти двомісний номер за 1040 гривень на добу.

Є в Буковелі родельбан – це конструкція з драбинами, по якій можна спуститися на спеціальних санчатах. Довжина спуску – 1,5 кілометра. Спуск поодинці обійдеться в 500 гривень, а вдвох – 800 гривень. Снігоходи стоять поруч з центральною ярмаркою, ціна такого задоволення – 2500 за півгодини.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...