170 тис. доларів! В Одесі продають паркомісце за ціною 3-кімнатної квартири в Києві (відео)

В Одесі на продаж виставлено місце для паркування за ціною $170 тис. Це ринкова вартість трикімнатної квартири в столиці, причому з меблями та ремонтом. Про продаж повідомив ріелтор з Одеси вTikTok. Виявилося, що дорожнеча паркомісця пояснюється видом на море із вікна парковки, передають Патріоти України.

Саме собою паркувальне місце нічим не відрізняється від звичайних. При цьому, за словами ріелтора, всі сусідні місця за такою ж ціною продані.У коментарях до публікації ріелтор уточнив, що йдеться про житловий комплекс "Астон Холл". Це елітний ЖК біля моря із власним басейном.

Варто враховувати, що паркомісця продаються виключно мешканцям комплексу, в якому знаходяться. У цьому ЖК вартість паркомісць у принципі досить висока – вона стартує від $100 тис.

За словами ріелтора, незважаючи на те, що зазвичай паркомісце коштує близько $20 тис., у преміальних ЖК розцінки значно вищі. Ціни в таких будинках стартують від $40 тис. за місце паркування.

Але "Астон Холл", справді найдорожчий. "Жоден ЖК в Одесі не можна порівнювати в "Астон Холлом"... Цінник відповідний. Апартаменти в цьому комплексі коштують від $800 тис. і ціна виправдана набором опцій для мешканців", – зазначив рієлтор.

https://www.tiktok.com/@andreybaranov.27/video/723...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...