18 ударів ножем у шию, груди і живіт: На Харківщині чоловік жорстоко вбив колишню та втік до росіян

Мешканця Харківщини підозрюють у вбивстві колишньої співмешканки. На тілі жінки - 18 ножових поранень після сварки з чоловіком. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури, передають Патріоти України.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що у с. Караван Харківського району наприкінці липня цього року підозрюваний, перебуваючи вдома з 51-річною колишньою співмешканкою, почав сваритись з нею. Проте сварка була не тільки на словах. Чоловік схопив кухонний ніж та завдав жінці 18 ударів в область шиї, грудної клітини, живота та кінцівок. Потерпіла впала на підлогу та померла на місці. Її тіло виявив сусід та повідомив правоохоронцям", - йдеться у повідомленні.

Зловмисник втік до Бєлгородської області РФ. Наразі вирішується питання про оголошення підозрюваного у розшук. За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області йому заочно повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Мобілізація в розпалі: Юрист пояснив. чи можна відмовитися від проходження ВЛК

вівторок, 14 травень 2024, 15:58

ВЛК треба проходити військовозобов'язаним, щоб в Збройних Силах розуміли, кого призивати на службу залежно від ситуації на фронті. Прямих заборон відмовлятися від проходження ВЛК в Україні немає, але в той же час обов'язок його проходити існує. На це в...

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...