2-копієчну монету продають за 55 500 грн. У чому її особливість

В Україні рідкісну монету номіналом дві копійки продають на аукціоні за 55 501 гривню. Ця монета має штамп 1ГА. Вона виготовлена з алюмінію.

Цінність цієї монети в тому, що її тираж був не більше 20-30 штук, і знайти таку монету навіть серед нумізматів зовсім не просто.

Ця 2-копійкова монета є однією з найдорожчих серед усіх українських монет. На реверсі монети вінок віддалений від канта. Ця особливість відразу впадає у вічі. Ягоди у вінку зліплені, а не розділені, як на інших українських монетах.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...