​2 листопада порадує Україну сонцем, опади малоймовірні. Вдень місцями майже по-літньому тепло

У середу, 2 листопада, в Україні суттєві опади не передбачаються. Лише на Луганщині та Донеччині пройде невеликий дощ. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

У західних областях місцями можливий туман. В Україні переважатиме поле високого тиску та антициклон. Вітер змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с, сильних поривів не очікується.

За рахунок прояснень ночі будуть прохолоднішими, у більшості областей до 1-2° морозу. Вдень найтепліше буде у західних та південних областях: 15-19° вище нуля.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...