Прості українці можуть і не мріяти: Гендиректор "Укрпошти" розказав, скільки заробляє за місяць

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський заявив, що його заробітна плата прив'язана до зарплати листоноші. "Це 200 разів мінімальна зарплата. 836 тисяч гривень на місяць", - сказав Смілянський, про це повідомляє канал "Україна 24", передають Патріоти України.

За його словами, це сума до вирахування штрафів. Голова Укрпошти додав, що для керівника держпідприємства один випадок із фінмоніторингу може коштувати 204 тис. грн штрафу.

"Я сплатив за останній квартал штраф, бо ми на один день запізнилися з податками через комп'ютерні проблеми". Голова Укрпошти також додав, що його зарплата встановлена постановою Кабінету міністрів. 2018-го зарплата Смілянського становила майже 572 тис. грн щомісяця, у 2019 році – близько 1,4 млн грн.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...