21-річний росіянин назвав себе богом та спалив знайомого в багатті

Житель Підмосков'я спалив знайомого в багатті та пояснив свій вчинок тим, що є богом. Про це повідомляє російський Telegram-канал SHOT, передають Патріоти України.

За інформацією каналу, інцидент трапився на території бази будівельної компанії. 21-річного хлопця помітив співробітник бази, який їхав разом із сім'єю на машині. Чоловік побачив, що хлопець сидить біля багаття, де лежить тіло.

На питання про те, що відбувається, хлопець схопився і з криком "Я — бог" і напав з ножем на очевидця. Той дістав травматичний пістолет і шість разів вистрілив у живіт та шию маніяка. Той потрапив до лікарні. Попередньо відомо, що перед злочином зловмисник накурився гашишу.

Згодом з'ясувалося, що у вогні опинився 59-річний чоловік, якому перерізали горло, а потім кинули в багаття.

У Чехії відбувся мітинг проти заїзду проросійських байкерів (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:59

У суботу, 4 травня, у чеському місті Брно перед головним входом до Центрального кладовища зібралась група людей з прапорами ЄС, НАТО та України, які вийшли на протест проти заїзду проросійських байкерів з нагоди закінчення Другої світової війни у Європ...

У ДТП в Варшаві загинули двоє українців

субота, 4 травень 2024, 19:28

У Варшаві в ДТП загинули «найімовірніше» двоє українців та білорус. Про це повідомило агентство PAP у суботу, 4 травня, з посиланням на речника Окружної прокуратури у Варшаві Шимона Банну, передають Патріоти України. У повідомленні йдеться, що аварія с...