22 людини у важкому стані: В Україні виявили нові випадки коронавірусу

Станом на вечір неділі в Україні загалом є 645 підозр і 63 підтверджених випадки зараження коронавірусом.

В Україні, 22 березня, зафіксували ще 16 випадків захворювання на Covid-19. Таким чином загальна кількість випадків збільшилась з 47 до 63. 22 людини перебувають у важкому стані. Про це повідомив виконувач обов'язків гендиректора Центру громадського здоров'я Ігор Кузін в ефірі одного з телеканалів. Він не уточнив, у яких саме регіонах України зафіксували нові випадки, передають Патріоти України.

За його словами, станом на вечір неділі в Україні загалом є 645 підозр і 63 підтверджених випадки зараження коронавірусом. Кузін також зазначив, що за останню добу зафіксовано 114 підозр на коронавірус.

Водночас за словами речниці ЦГЗ Валерії Сало, 14 випадків інфікування виявили у Києві, 1 — у Львові та 1 — на Київщині.

Сало також уточнила, що усі 14 випадків, виявлених у Києві — це пасажири одного літака, який прилетів з Женеви. Зазначимо, що сьогодні в Україні поширили фейк про одужання від коронавірусу. Найдивніше, що інформацію оприлюднив офіційний Центр громадського здоров'я.

Мовиться про повідомлення про те, що у Чернівецький області нібито одужали від коронавірусної інфекції 8 нових пацієнтів. Через деякий час Чернівецька ОДА і МОЗ спростували це.

Згодом у МОЗ пояснили, що у 8 людей було зафіксовано підозру на Covid-19. Для отримання остаточного результату їм було зроблено 2 повторні тести на коронавірус, які були негативні. У цих людей не виявлено коронавірусної інфекції.

У яких областях України зафіксовані випадки зараження коронавірусом: (попередні дані ЦГЗ)

  • Дніпропетровська область;
  • Донецька область;
  • Житомирська область (1 летальний);
  • Івано-Франківська область (1 летальний);
  • Київ;
  • Київська область;
  • Львівська область;
  • Тернопільська область;
  • Чернівецька область (1 летальний).

Зверніть увагу! Про одужання першої людини в Україні стало відомо 20 березня. У 39-річного чоловіка з Чернівців тести на коронавірусу двічі були негативними.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...