23-річна студентка скинула 34 кг без спортзалу і розкрила секрет (фото)

Мешканка міста Делі (Індія) Пріті зізналася, що скинула 34 кілограми за вісім місяців завдяки ходьбі та суворій дієті. Про секрет схуднення 23-річної студентки написало видання The Times of India, передають Патріоти України.

Так, дівчина наважилася скинути зайву вагу після того, як продавець в магазині одягу сказав їй, що її розміру немає. Тоді вона важила 96 кілограмів (фото дивіться нижче).

Пріті спочатку дотримувалася суворої дієти та їла тільки домашню їжу. На сніданок у неї зазвичай були фрукти, вівсянка або страва з рису поха. Обідала вона салатом, сочевичною юшкою, сиром та індійським хлібом чапаті. Увечері Пріті вживала невелику порцію салату або супу, а якщо обід був щільним, то зовсім пропускала останній прийом їжі.

Студентка не займалася в спортзалі, однак кожен день багато ходила пішки і робила планки. Перед тренуваннями дівчина пила зелений чай, а після – тільки воду. Іноді вона дозволяла собі поласувати домашніми коржиками чи шоколадом. Крім цього, Пріті кожен день випивала три літри води, а також робила гімнастику для обличчя.

"Найголовніше, що я зрозуміла: якщо хочеш зрозуміти, чи є у тебе зайва вага, запитай про це брата, а не маму", – пожартувала Пріті.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...