"24 лютого остаточно допомогло": Олександр Усик зізнався, коли максимально обмежив для себе вживання російської мови

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик розповів про власний досвід переходу на українську мову. За словами боксера, ще до повномасштабного вторгнення Росії в Україну він вдома спілкувався державною мовою, повідомляє LUCKYPUNCH.

"Коли почалося повномасштабне вторгнення, я до цього вже спілкувався українською мовою вдома, з дітьми. Перед Олімпійськими іграми давав інтерв'ю українською, вставляв свою мову.

Але більшість людей, з якими я спілкуюся, напевно, 70 відсотків, були "руськомовними". Однак зараз все змінюється.

Особисто мені хотілося взагалі перейти на державну мову. Не лише давати інтерв'ю, а й спілкуватися вдома, остаточно перейти на українську мову. Виходить, що 24 лютого допомогло", — сказав Усик.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...