24-річну вчительку посадили через секс з учнем прямо у стінах школи

В Австралії колишню вчительку географії засудили до тюремного ув'язнення за розбещення 14-річного школяра, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Star.

Зазначається, що 24-річна Моніка Елізабет Янг кілька разів вступала в сексуальні стосунки зі своїм учнем, як у школі, так і за її межами. Серед іншого, жінка змушувала підлітка "здійснювати сексуальні дії" по відеозв'язку і надсилала йому свої фотографії.

Крім того, вона пропонувала йому зайнятися сексом в школі і мацала його, поки діти молодших класів дивилися мультфільм в сусідньому приміщенні.

Їхні стосунки припинилися, коли тітка і двоюрідний брат підлітка помітили його в машині вчительки і повідомили про це керівництву школи. Суд заявив, що Янг "використовувала вразливість учня і маніпулювала ним".

"Я ніколи не думала, що опинюся однією з цих... Я ніколи не порушувала закон, – сказала Янг в суді. – Сподіваюся, хлопчик і його сім'я зможуть пробачити мені".

Її засудили до чотирьох років і дев'яти місяців тюремного ув'язнення. Збочене педагогеса зможе подати прохання про умовно-дострокове звільнення не раніше жовтня 2023 року.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...