2,5 роки на соціалі - досить для адаптації: Шольц закликав біженців з України шукати собі роботу

Канцлер Німеччини Олаф Шольц звернувся до українців, що тимчасово оселились в його країні, та закливав їх працевлаштовуватись. Про це пише Tagesschau в суботу, 7 вересня.

Під час діалогу з жителями міста Тельтов Шольц зауважив, що, на його думку, багато українців, які отримують підтримку в Німеччині, повинні працювати.

Канцлер зазначив, що число українців, які вже мають роботу, зросло до більш ніж 200 тисяч завдяки урядовій програмі Jobturbo.

"Але було б ще кілька сотень тисяч, якщо можна так висловитися. Ось чому я хотів би, щоб робота була виконана", - заявив Шольц.

2,5 роки на соціалі - досить для адаптації: Шольц закликав біженців з України шукати собі роботу

неділя, 8 вересень 2024, 8:05

Канцлер Німеччини Олаф Шольц звернувся до українців, що тимчасово оселились в його країні, та закливав їх працевлаштовуватись. Про це пише Tagesschau в суботу, 7 вересня. Під час діалогу з жителями міста Тельтов Шольц зауважив, що, на його думку, багат...

Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо не стоїш на військовому обліку - пояснення

неділя, 8 вересень 2024, 7:58

В Україні продовжили загальну мобілізацію до 9 листопада. Однак, частина громадян можуть отримати відстрочку. передають Патріоти України. Адвокатка Яна Меюс детально пояснила, який порядок оформлення відстрочки, якщо громадянин не перебуває на військов...