26 вересня в Україну увірветься бабине літо, потеплішає до вище +20 градусів: Синоптики назвали "найспекотніші" регіони

Після тривалих холодів Україна нарешті дочекалася відчутного потепління. 26 вересня під впливом антициклону дощі підуть на схід, а в решті регіонів встановиться тепла і сонячна погода, в деяких областях майже літня — до 23 градусів вдень. Про це повідомляє Український гідрометцентр, зазначають Патріоти України.

Особливо тепло буде на півдні, вище 20 градусів підніметься температура в Одеській області. Також комфортно буде на Закарпатті та в Прикарпатті. В інших регіонах вдень очікується до +19 градусів.

Погода на 26 вересня

Єдине, що зіпсує враження від несподіваного повернення «бабиного літа», це сильний вітер. На півночі (в Чернігівській і Сумській), в центрі (в Полтавській, Дніпропетровській) на півдні і на сході (в Херсонській та Запорізькій областях) очікуються пориви до 20 метрів в секунду.

Як і попереджали народні синоптики, несподівана хвиля тепла в кінці вересня буде дуже недовгою. Вже 27 вересня знову похолодає. Трохи довше затримається майже літня погода в Закарпатті, але й там ночі стануть холодними.

Погода на 27 вересня

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...