27-річна житомирянка втратила дитину й імітувала вагітність - її підозрюють у вбивстві немовляти

У Житомирі жінка заявила в поліцію, що її 27-річна донька народила в одній з лікарень міста, але немовля померло. Під час розслідування правоохоронці з'ясували несподівані деталі, передають Патріоти України.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції Житомирської області, 7 жовтня в поліцію звернулася мешканка Житомира з повідомленням про смерть новонародженої дитини її 27-річної дочки в одній з лікарень міста. Під час перевірки цього факту правоохоронці виявили, що зазначена жінка в цій лікарні не народжувала.

Згодом з'ясувалося, що пологи у 27-річної житомирянки таки відбулися, але в інший період і за межами медичного закладу. Триває подальше встановлення обставин.

"Під час першочергової перевірки в межах відкритого кримінального провадження поліцейські Житомирського райуправління провели низку заходів. Так, була призначена комплексна експертиза за станом жінки. За відповідним висновком фахівців, вона дійсно мала вагітність, яка могла припинитися місяць-півтора тому", - розповіли правоохоронці.

Сама породілля пояснила, що у неї у серпні під час прогулянки стався викидень. Про це вона боялася розповісти рідним (співмешканцю і матері) і тому до останнього імітувала вагітність, а потім повідомила їм про смерть немовляти в лікарні нібито під час пологів.

Правоохоронці встановили, що на обліку у лікаря під час вагітності жінка не перебувала. Зараз в межах відкритого кримінального провадження поліцейські перевіряють інформацію про місце, де жінка залишила пакет, за її словами, з нібито мертвонародженою дитиною.

Попередня кваліфікація події - ст. 117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...