30-градусних морозів на Новий рік не чекайте: Синоптик розповів, якою буде погода до кінця року

Погода в Україні на Новий рік не здивує 30-грудусними морозами. Більш того, до кінця місяця буде триматися тепла погода з короткочасними морозами. Народний синоптик Станіслав Щедрін зазначив, що погода в грудні українців очікують погодні гойдалки зі снігопадами, передають Патріоти України.

"Хочу заспокоїти - ніяких 30 градусних морозів не те що на Новий рік, а за всю зиму, що залишилася, не передбачається, не кажучи про найближчі дні. Навіть навпаки, протягом наступних 2 тижнів по всій країні передбачається переважно не холодна з погодними гойдалками погода, тобто 2-3 дні буде триматися тепла і волога, а наступні 2-3 дні прохолодна морозна погода, можливо зі снігопадами", - зазначив синоптик.

Погода в Україні в взимку 2023

Синоптики поділилися прогнозом на останній місяць 2022 року. В Укргідрометцентрі припускають, що середня температура повітря в Україні коливатиметься в межах -3...+ 2 градусів для західних областей, а також Житомирщини, Київщини та Вінницької області. Це на 1-1,5 градуса вище норми. В інших регіонах температура повітря в грудні буде близька до норми.

Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...