30 км справжнього "пекла": Водії розповіли про найгіршу дорогу в Україні (відео)

Без ризику проїхати тут можуть тільки величезні фури, які ще більше розбивають залишки дороги.

Автомобільну дорогу між селом Йосипівка і Гайвороном (Кіровоградська область) називають найгіршою дорогою в країні - безпечно проїхати 30-кілометровий відрізок практично неможливо. Відео з місця і опитування водіїв опубліковано в програмі "Джедаї", передають Патріоти України.

Коментуючи стан дорожнього полотна, водії назвали цю дорогу "суцільним вбивством". Автомобілісти зазначають, що ніякого ремонту тут не було мінімум років шість. Щоб не розбити машину, багато водіїв їдуть об'їзними шляхами, втрачаючи при цьому час.

На цій ділянці дороги, який тягнеться 30 кілометрів, бувають ями глибиною по коліно дорослій людині. Про дорожній покриіі тільки нагадує суміш щебеню і землі, іноглда на узбіччі трапляються бордюри.

Без ризику проїхати тут можуть тільки величезні фури, які ще більше розбивають залишки дороги. Капітального ремонту поки не заплановано. У місцевій службі ремонту доріг журналістам повідомили, що латати дірки будуть, як тільки потеплішає.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...