30 років по тому: Як виглядає особняк з культового фільму "Один вдома" (фото)

Тепер будинок оформлений в світлих тонах.

У 2020 році різдвяній комедії "Один вдома" виповнилося 30 років, а знаменитий особняк, в якому хлопчик Кевін поодинці боровся з грабіжниками, все ще на місці. Правда, дизайн будинку за ці роки придбав трохи інший вид. Нинішні власники особняка змінили інтер'єр кімнат, і там вже немає такої кількості меблів, як під час зйомок. До того ж змінилася і колірна гамма, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

Наприклад, сімейна кухня Маккаллістерів була настільки темною, що ідеально підходила для укриття від злочинців. Однак через 30 років вона виглядає зовсім інакше - червоно-зелені фасади замінені на білі.

Кухня 30 років тому

Кухня зараз

Змін торкнулася також сходи, по якій так любив бігати Кевін. Тепер замість червоного килима сходинки прикрашає сіра доріжка.

Сходи 30 років тому

Сходи зараз

Зовсім мінімалістичною стала спальня батьків Кевіна. Але фани "Один вдома" будуть раді дізнатися, що в головній кімнаті особняка, незважаючи на минулі роки, як і раніше стоїть ліжко з балдахіном.

Спальня батьків Кевіна

Спальня зараз

Кабінет 30 років тому

Кабінет зараз

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...