30 тисяч смертей до кінця року, зате дороги з асфальтом! Вчені жахнули прогнозом по COVID-19 в Україні

Українські вчені порахували приблизне число жертв коронавірусу у нашій країні до кінця 2020 року, а також назвали три сценарії розвитку карантину вихідного дня, передають Патріоти України.

Так, за даними дослідників Київської школи економіки, за умови карантину в Україні від коронавіруса можуть померти від 17 до 33 тисяч людей до кінця 2020-го року. В школі економіки розглянули три варіанти результату карантинних заходів в Україні: зелений, жовтий і чорний.

Перший - найбільш оптимістичний, але він передбачає введення повного локдауна по всій Україні. За "зеленим" сценарієм до кінця року буде 17 тисяч смертей. "Жовтий" сценарій - 26 тисяч летальних випадків - за умови, що карантин вихідного дня спрацює.

"Чорний сценарій - 33 тисячі смертей від COVID-19 - відіграється, якщо чинний карантин не спрацює", - прогнозує старший дослідник департаменту економіко-політичних досліджень Київської школи економіки Юрій Ганіченко. Крім того, наголошується, що критичне навантаження на лікарні можливе в грудні цього року.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...