4-місячне немовля загинуло: На Львівщині водій збив на тротуарі батька із малими дітьми (фото)

Водій Фольксвагена не впорався з керуванням, хоча був цілком тверезим.

У місті Стрий Львівської області водій автомобіля Volkswagen збив на тротуарі на вулиці Галицькій 40-річного чоловіка з двома дітьми. 4-місячний хлопчик помер в реанімації. ДТП сталася 30 серпня близько восьмої години вечора, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу ОДА.

За кермом знаходився 60-річний житель сусіднього Моршина. Журналістка Вікторія Балицька написала у своєму Facebook, що дворічна дівчинка з черепно-мозковою травмою та забоями знаходиться в лікарні. Батько з переломом ноги та закритою черепно-мозковою теж.

"Водій Фольксвагена транспортера не впорався з керуванням і виїхав на тротуар, де як раз йшов батько з дітьми. Возик з немовлям віз перед собою, а старшу дитинку тримав лівою рукою. Водій тверезий. Через що саме не впорався з керуванням встановлюється", - написала вона.

Водія затримано. Його відразу ж на місці аварії перевірили на вживання алкоголю і наркотиків. Результати були негативними. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.