40-річний Ібрагімович неймовірним ударом через себе врятував Мілан на 90+2 хвилині (відео)

Златан Ібрагімович

Шведський нападник Златан Ібрагімович, схоже, знайшов еліксир молодості. Гренадер врятував Мілан від поразки в матчі з Удінезе у 17-у турі Серії А, зазначають Патріоти України.

Після того, як команди обмінялися напівмоментами на старті гри, один з аутсайдерів Серії А вийшов вперед на 17-й хвилині. Мілан втратив м'яч у центрі поля, внаслідок чого Бето вийшов віч-на-віч з Меньяном.

Нападник Удінезе тільки з другої спроби зумів відзначитися голом. Спершу воротар Мілана відбив удар Бето, проте м'яч відлетів до нападника й він забив гол.

Мілан протягом основного часу ніяк не міг відігратися. І тільки в компенсований час Ібрагімович врятував команду від поразки. Швед у штрафному Удінезе виборов м'яч та відправив його у сітку воріт ударом через себе.

Златан забив 300-й гол у топ-5 ліг Європи. Він третій після Кріштіану Роналду та Ліонеля Мессі, кому це вдалося у XXI столітті.

Удінезе – Мілан відеоогляд матчу та гол Ібрагімовича

Ну як такого відправити на пенсію?

Ніяк!

Так вважають вболівальники.

Так вважає і тренерський склад Мілану.

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...