42-річна Періс Гілтон вдруге впродовж року стала мамою

Зіркова пара Періс Гілтон та Картер Реум вперше стала батьками у січні цього року. Сурогатна мати народила подружжю сина, якого вони назвали Феніксом.

Світська левиця Періс Гілтон вдруге стала мамою. Радісною новиною вона поділилась на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість опублікувала знімок, на якому зображений маленький костюмчик рожевого кольору, а поруч лежать протисонцеві окуляри та в'язана іграшка.

"Дякую за мою дівчинку", - прокоментувала пост Гілтон.

Передбачається, що дитина з`явилася на світ за допомогою сурогатної матері та ймовірно отримала імʼя Лондон. Крім того, знаменитість не повідомила, коли саме і де народилася дівчинка.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...