46-річний Шовковський знов зайняв місце в воротах збірної України (відео)

Ворота під віковий ценз

Легендарний воротар київського "Динамо" та збірної України Олександр Шовковський знову став у ворота. Правда в дещо іншому амплуа та і ворота воротам є різниця, зазначають Патріоти України.

Шовковський повернувся на свою рідну позицію на тренуванні національної команди. Цього разу ворота були набагато меншими за стандартні, тож довелося працювати лише ногами. Команда відпрацьовувала роботу під пресинном.

Колишній воротар "Динамо" продемонстрував, що він все ще залишається у хорошій формі. Олександр Шовковський працює асистентом головного тренера збірної України із 2019 року. До того, 23 роки захищав ворота "Динамо". Національна команда розпочала підготовку до Євро-2020/21 у Харкові. Сам турнір пройде із 11 червня по 11 липня 2021 року.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...