49-річна німкеня прикидалася... імператрицею: Шахрайку нещодавно викрили абсолютно випадково (фото)

49-річна німкеня, яка вдавала з себе імператрицю вигаданого королівства та спілкувалася з італійською елітою, була випадково викрита у шахрайстві. Про це повідомляє Oddity Central, передають Патріоти України.

Сандра Ніколь Мартінес, яка прикрашала себе титулами на кшталт "Її Королівська Високість" або "Її Імператорська Високість", стала завсідницею ексклюзивних вечірок та світських заходів у столиці Італії після того, як декілька років тому її представила легендарна італійська світська левиця Гуя Соспізіо.

Очевидно, ніхто не ставив під сумнів її претензії на роль імператриці Імператорського дому Глодені, королівського дому зі штаб-квартирою в Бейруті, Ліван, хоча простий пошук в Google показав би, що Глодені насправді є містечком у крихітній Молдові. Зрештою, Мартінес викрили як шахрайку абсолютно випадково.

Падіння фейкової імператриці Глодені почалося в березні 2024 року, коли раптово обвалилася стіна в римському районі Трастевере, пошкодивши декілька автомобілів. Серед цих автомобілів був Ferrari під керуванням Сандри Ніколь Мартінес, який, як виявили слідчі, мав прострочені номерні знаки, не мав реєстрації та страховки. Це, очевидно, спричинило деякі запитання, і подальше розслідування виявило більше невідповідностей щодо автомобілів Мартінес. Наприклад, номерний знак її Bentley належав вантажівці в Німеччині і мав сотні несплачених штрафів на загальну суму близько 2600 євро.

Поліція встановила, що імператриця Глодені їздила і паркувала свої розкішні автомобілі в історичному центрі Риму, ігноруючи камери відеофіксації номерних знаків, оскільки знала, що автоматично згенеровані штрафи виписуються не на її ім'я. На жаль, італійська влада стверджує, що тепер їй загрожує штраф у розмірі до 100 000 євро за водіння неліцензійних автомобілів з підробленими номерними знаками.

Що стосується її королівського титулу, то Імператорський дім Глодені, здається, був зареєстрований в Бейруті в лютому цього року, але в ньому немає нічого королівського. Однак Сандра зробила все можливе, щоб довести протилежне, проводячи час із особами "блакитної крові" на ексклюзивних вечірках та заходах і публікуючи гламурні фотографії та відео у своєму акаунті в Instagram. Вона позувала з членами королівської родини, політиками, бізнесменами та католицькими священнослужителями, і ніхто з них нічого не запідозрив.

Скільки триватимуть відключення світла взимку: Озвучено найкраший і найгірший сценарії

вівторок, 27 серпень 2024, 6:00

Якщо температура повітря в Україні взимку знизиться до -10 °C, відключення світла можуть тривати до 8 годин на добу. Про це повідомив член парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк, передають Патріоти Ук...

Зараз йому має бути 70 років: "Куленепробивний" крокодил з'їв сотні людей (фото)

понеділок, 26 серпень 2024, 23:00

Мешканці берегів озера Танганікія в Бурунді десятиліттями живуть у страху — їх роками тероризує крокодил-вбивця. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Коли в 70-х роках на береги озера почали виносити випотрошені трупи і відрубані ноги, с...