"Знайди дитину": 49-річну Орбакайте запідозрили у четвертій вагітності (фото)

Російська співачка, донька примадонни Алли Пугачової Крістіна Орбакайте поділилася з шанувальниками новими фото, через які її запідозрили у вагітності, передають Патріоти України.

Відповідні знімки 49-річна знаменитість опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На них вона позувала разом з чоловіком Михайлом Земцовим і донькою Клавдією. Орбакайте була одягнена в об'ємні штани червоного кольору, білу кофту і довге пальто оверсайз. Користувачі мережі звернули увагу на те, що такий об'ємний одяг приховує округлий живіт Крістіни. "На першій фотографії ребус – знайди дитину. Всім від нас теплий привіт!" – прокоментувала публікацію Орбакайте.

Багато шанувальників запідозрили Орбакайте в четвертій вагітності й почали вітати співачку.

Нагадаємо, 29 років тому Крістіна Орбакайте народила сина Микиту від Володимира Преснякова-молодшого. У 1998 році співачка подарувала спадкоємця бізнесменові Руслану Байсарову, з яким перебувала у відносинах чотири роки. Донька Клавдія з'явилася на світ навесні 2012-го.

Росіян покосить онкологія: Експерти розповіли про відкладені наслідки потопу в Курганській області

вівторок, 30 квітень 2024, 6:56

Повінь у Курганській області РФ може мати серйозніші наслідки, ніж вважалося раніше. У зоні затоплення опинилися старі уранові копальні "Добровільне". Інформація підтверджена супутниковими знімками, передають Патріоти України. Влада РФ намагається при...

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...