5 годин кликав на допомогу: Чоловік дивом вижив, впавши в яму з мазутом (відео)

Правоохоронці кілька годин розшукували працівника котельні...

Поліцейські врятували чоловіка, який впав у яму з мазутом і дивом вижив. Про це пише "Патрульна поліція Дніпропетровської області" на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Вночі правоохоронцям надійшло повідомлення, що на території локомотивного депо людина кричить про допомогу. Вони обстежили прилеглу територію, де чутно було крики невідомого.

Як з'ясувалося, працівник котельні впав в яму з мазутом і не зміг вилізти звідти самостійно. 48-річний чоловік просидів там більше 5 годин і весь час кликав на допомогу. Інспектори знайшли драбину, і витягли його.

Чоловікові викликали швидку допомогу, так як у нього було сильне переохолодження. Громадянина госпіталізували. Про випадок також повідомили керівництву депо.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...