53 земельні ділянки й не тільки: ДБР затримало колишнього високопосадовця ЗСУ (фото)

Працівники Державного бюро розслідувань у співпраці з Офісом генерального прокурора викрили на незаконному збагаченні колишнього очільника Центрального управління продовольчого забезпечення Командування Сил логістики Збройних сил України. Про це повідомили в Офісі генпрокуратури, передають Патріоти України.

За даними слідства, чиновник у 2022-2023 роках набув необґрунтованих активів на суму майже 58 млн грн. Зокрема, йдеться про автомобіль Toyota, квартиру в Києві, 53 земельні ділянки на території України та інше майно.

Крім того, підконтрольні посадовцю підприємства придбали склад площею 2000 м2, а також єдиний майновий комплекс Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства. Сума перевищує його законні доходи.

Правоохоронці здійснює обшуки за місцем проживання затриманого. Також вирішують питання обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. На незаконні активи накладено арешт.

Шість разів вистрілила в спину: У Чернігові донька вбила батька-тирана, який знущався з неї та матері (відео)

четвер, 9 травень 2024, 13:43

У Чернігові правоохоронці затримали 21-річну дівчину. За даними слідчих, під час сварки вона застрелила свого 50-річного батька із бойового пістолета. Тепер їй загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляють Патріоти України. Усе сталось 6 травня в...

"Помідори самі себе не підвʼяжуть": Літня жінка самовільно зняла та забрала собі знаки "Міни" (відео)

четвер, 9 травень 2024, 12:54

В одному із деокупованих населених пунктів жінка зняла близько десятка попереджувальних знаків з написами "Міни". У ДСНС припускають, що жінка намагалася використати їх у господарстві, хоч точної мети такого вчинку не знають, передають Патріоти України...