55-річний чоловік змінив стать, переховуючись від поліції, але щось пішло не так

У Польщі затримали 55-річного чоловіка, який переховувався від поліції та двічі змінював своє ім'я та навіть стать, щоб його не затримали. Про це пише польське видання onet.pl, передають Патріоти України.

Поліцейські Вроцлавського відділу поліції затримали в Гдині мешканця Вроцлава, який перебував у розшуку. 55-річний чоловік переховувався від поліції з жовтня 2023 року. Чоловік був засуджений до позбавлення волі за різні шахрайства.

Засуджений, намагаючись переховуватися від правоохоронних органів, двічі змінював своє ім'я та прізвище. 55-річний чоловік також змінив стать.

24 лютого співробітники поліції Вроцлава за підтримки служб з Гдині розшукали 55-річного чоловіка і заарештували його в одній з квартир. Чоловік був абсолютно здивований діями правоохоронців.

"Він видавав себе за постачальника послуг або бізнесмена і пропонував послуги, які не мав наміру виконувати", - повідомили в поліції Вроцлава.

Чоловік перебуває в одному з ізоляторів тимчасового тримання. Проти 55-річного чоловіка ведуться інші провадження. Йому можуть висунути нові звинувачення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...