55-річний чоловік змінив стать, переховуючись від поліції, але щось пішло не так

У Польщі затримали 55-річного чоловіка, який переховувався від поліції та двічі змінював своє ім'я та навіть стать, щоб його не затримали. Про це пише польське видання onet.pl, передають Патріоти України.

Поліцейські Вроцлавського відділу поліції затримали в Гдині мешканця Вроцлава, який перебував у розшуку. 55-річний чоловік переховувався від поліції з жовтня 2023 року. Чоловік був засуджений до позбавлення волі за різні шахрайства.

Засуджений, намагаючись переховуватися від правоохоронних органів, двічі змінював своє ім'я та прізвище. 55-річний чоловік також змінив стать.

24 лютого співробітники поліції Вроцлава за підтримки служб з Гдині розшукали 55-річного чоловіка і заарештували його в одній з квартир. Чоловік був абсолютно здивований діями правоохоронців.

"Він видавав себе за постачальника послуг або бізнесмена і пропонував послуги, які не мав наміру виконувати", - повідомили в поліції Вроцлава.

Чоловік перебуває в одному з ізоляторів тимчасового тримання. Проти 55-річного чоловіка ведуться інші провадження. Йому можуть висунути нові звинувачення.

В Україні готуються помітно переписувати курс долара: Ось чого очікувати в банках у вересні

субота, 31 серпень 2024, 23:40

В українських банках очікується суттєва зміна курсу готівкового долара - насамперед, у продажу. За прогнозами, протягом наступного тижня (2-8 вересня) вартість американської валюти в них перебуватиме в межах 41,2-41,8 грн, передають Патріоти України. В...

Масштабні відключення світла будуть тривати? Яку нову тактику обстрілу використала Росія

субота, 31 серпень 2024, 23:25

Масштабні відключення світла в Україні пов'язані з особливістю атаки Росії на енергосистему країни 26 серпня. Річ у тім, що ворог використовував ракети з касетною бойовою частиною – щоб збільшити площу ураження, передають Патріоти України. Про це повід...