56 доларів, списані кредити та "трофейні" запальнички: Російський окупант розповів, заради чого воює в Україні

Російський окупант, який стоїть під Києвом, розповів, що за добу кожному солдату країни-агресора платять по 56 доларів. Також він похвалився, що загарбникам списують усі кредити, передають Патріоти України.

Крім того, окупант дуже радів тому, що всім їм пообіцяли видати посвідчення учасників бойових дій, а також медаль та кілька окладів. Аудіоперехоплення розмови солдата РФ зі знайомим опублікував на своєму YouTube-каналі радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Зазначимо, що друг окупанта не був такий оптимістичний і сказав: "чекай, ти ще приїдь спочатку". Сам солдат, який прийшов із війною в Україну, теж визнав, що вони зазнають значних втрат. При цьому загарбникам доводиться самим добувати собі їжу, оскільки сухпайки закінчилися, а нові колони з продовольством не доїжджають – їх знищують ЗСУ.

Танк, на якому приїхали росіяни, потонув – 15 одиниць бронетехніки з колони змогли проїхати, а решта застрягла у болоті. "А х*хли бл*** витягли. Ми не змогли, а х*хли витягли. Тепер х*хли на наших танках. Ну а ми зараз у доблесній піхоті", – поскаржився окупант.

Єдиний трофей, який йому вдалося "захопити" в Україні – це дві запальнички американської фірми Zippo. Один з його товаришів по службі при цьому "намутив" собі Iphone 13.

Панд немає, то знайшли живу "підробку": Як китайський зоопарк дурить відвідувачів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 20:40

За маленьких панд у вольєрі Taizhou Zoo у провінції Цзянсу намагалися видати забарвлених собак породи чау-чау. Про те, що замість ведмежат публіці показують забарвлених цуценят розпізнали відвідувачі. На питання журналістів, представник зоопарку просто...

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...