"63 дохлих свинособаки вагнерівців та десантників": Воїни 67-ї ОМБр показали результати чергового бою під Бахмутом (фотофакти)

Поле перед позиціями бійців буквально всіяні тілами ліквідованих окупантів. Документальні фото з БПЛА опублікував командир ДУК "Правий сектор" Андрій Стемпіцький.

"63 дохлих свиносбаки вагнерівців та дєсантніков після бою з Батальйоном ім. ТарасаХаммера нашої 67 ОМБр. Це тільки те, що потрапило на фото, і тільки на одній ділянці бою. Помста за наших загиблих. Слава Героям!" - прокоментував свою світлину захисник України.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...