7 із 10 - українці: Названо найдорожчих футболістів світу з пострадянських країн

Відразу семеро футболістів збірної України за підсумками 2023 року увійшли до десятки найдорожчих гравців світу з країн колишнього СРСР. При цьому в найбільшу суму оцінюється півзахисник італійського "Наполі" та національної команди Грузії Хвіча Кварацхелія, передають Патріоти України.

Такі дані оприлюднив популярний портал Transfermarkt. На думку експертів та аналітиків, ринкова вартість грузинського вінгера на сьогодні становить 80 мільйонів євро.

У 42 мільйони оцінюється український легіонер лондонського "Арсеналу" Олександр Зінченко. Трійку замкнув хавбек "синьо-жовтих" та лондонського "Челсі" Михайло Мудрик – його трансферна ціна на сьогодні дорівнює показнику 40 млн євро. Воротар іспанської "Валенсії" Георгій Мамардашвілі зі збірної Грузії потягнув на 30 млн у європейській валюті. Стільки ж коштує півзахисник французького "Монако" Олександр Головін із РФ.

У другій половині рейтингу розташувалися лише українці. По 28 мільйонів євро на сьогодні становить вартість захисника "Евертона" Віталія Миколенка та форварда "Жирони" Артема Довбика. Захисник англійського "Борнмута" Ілля Забарний, воротар лісабонської "Бенфіки" Анатолій Трубін та хавбек "Жирони" Віктор Циганков оцінюються в 25 млн.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...