700 км без підзарядки: Mercedes-Benz розкрив характеристики нового електромобіля мрії

Прем'єра автомобіля відбудеться в 2021 році.


Як повідомляє німецький автовиробник, 333-сильна версія EQS 450+ отримає один мотор і задній привід, а 524-сильний EQS 580 4Matic оснастять двома моторами і повним приводом, передають Патріоти України. Для моделі запропонують батареї на 90 кВт / год або 107,8 кВт / год з 400-вольтової архітектурою і підтримкою зарядних станцій потужністю до 200 кВт - протягом трьох років після покупки власники зможуть безкоштовно заряджатися на мережі станцій Mercedes me Charge. Заявлено, що максимальний запас ходу Mercedes-Benz EQS без підзарядки складе до 700 км, а максимальна швидкість обмежена 210 км / ч.

В оснащення Mercedes-Benz EQS увійдуть пневматична підвіска, система рекуперації енергії на гальмуваннях, штатна навігація зможе вибудовувати маршрут з урахуванням витрат енергії і наявності зарядних станцій на шляху. В Японії клієнтам запропонують електромобіль з можливістю підключення до машини зовнішніх електроприладів.

Заявлено, що EQS стане самим аеродинамічним серійним автомобілем у світі з коефіцієнтом аеродинамічного опору 0,206. Крім того, більше 80 кг компонентів нового електромобіля Mercedes-Benz зроблені з ресурсозберігаючих матеріалів (вторсировини і поновлюваної сировини).

Джерело: Електровісті

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...