74-річний американець "кинувся в бій" з алігатором, щоб ... врятувати цуценя (відео)

Літній чоловік без роздумів кинувся за собакою у воду.

74-річний чоловік з Флориди врятував своє щеня від вірної загибелі, коли на березі ставка малюка схопив алігатор і потягнув у воду. Інцидент стався на задньому дворі Річарда Вілбенкса і був зафіксований камерою відеоспостереження, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

На відео пенсіонер кидається в ставок і з головою пірнає у воду, висмикуючи з пащі хижака маленьке цуценя на прізвисько Боєць. Щоб врятувати собаку, йому довелося руками розсунути щелепу алігатора, через що він отримав рвані рани і змушений був зробити щеплення від правця.

"Ми просто гуляли біля ставка, і він вилетів з води, як ракета, - сказав Вілбенкс CNN. - Я ніколи не думав, що алігатор може бути таким швидким. Я просто автоматично стрибнув у воду. Собаки для нас як діти, тому у мене не було ніяких сумнівів".

Після нападу цуценя відвезли до ветеринара: у нього залишилася одна колота рана в животі, але в іншому тварина здорова. Вілбенкс погодився, що алігатори - частина унікальної природи Флориди, тому надалі триматиме Бійця на повідку і подалі від води. Тим часом Комісія з охорони дикої природи Флориди попереджає, що невеликі собаки і коти - природна здобич для місцевих алігаторів, тому вигулювати їх слід з обережністю.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...