76-річний Елтон Джон після нещасного випадку потрапив до лікарні

Елтон Джон

Культовий британський співак потрапив до лікарні після падіння у своєму будинку в Ніцці. Як повідомляє газета Nice Matin, інцидент стався вночі з 27 на 28 серпня.

Сьогодні вранці його госпіталізували в одну з лікарень Монако. Відзначається, що у артиста незначні травми, проте спостереження лікарів не завадить.

Варто відзначити, що останні кілька років проблеми зі здоров'ям ніби переслідують знаменитість. У 2020 році він скасував турне через пневмонію, в результаті якої втратив голос.

Ще кількома роками раніше він переніс складну операцію. Так, в 2017 році у нього виявили рак простати. Після операції з видалення ракових клітин у нього почалися ускладнення.

Елтон опинився в реанімації, а після чого з'ясувалося, що у нього з'явилася ще й інфекція. Джон у своїх мемуарах розповідав, що лікарі не давали йому ніяких гарантій, а навіть навпаки говорили тоді, що до смерті йому залишилося всього лише 24 години.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...