83-річна бабуся зірвала багатомільйонний джекпот і зробила несподівану покупку

Бабуся, яка три роки тому виграла 500 000 фунтів стерлінгів (майже 23 млн гривень) в лотерею, переїхала в пентхаус, передають Патріоти України.

83-річна Шейла Гарретт спочатку планувала купити на свій виграш бунгало, але передумала, коли дізналася, що квартира на верхньому поверсі в комплексі для людей похилого віку, де вона живе, виставлена на продаж, пише Mirror.

"Я вирішила, що мені більше до душі пентхаус, ніж бунгало", - зізналася жінка. Вона запросила будівельників, які перетворили досить застарілу квартиру в світлий будинок з відкритим плануванням, оснащений найсучаснішими технологіями.

Витратила на перепланування Шейла понад 60 000 фунтів стерлінгів. Вона сама вибрала всі світильники і фурнітуру.

"Мені подобається бачити вираз обличчя відвідувачів, коли вони вперше заходять у будинок. Мій будинок, звичайно, не схожий на будинок звичайної прабабусі, де на стінах висять фотографії всіх дітей, а простір захаращують прикраси. У мене є фотографії всіх членів сім'ї, які крутяться по колу на моєму чудовому телевізорі, який також служить екраном для комп'ютера", - поділилася господиня незвичайної квартири.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Катастрофи не уникнути? Вчений назвав дату наступного масового вимирання на Землі

понеділок, 13 травень 2024, 23:59

Кліматолог із Японії Куніо Кайхо створив новий графік, який демонструє масове вимирання видів. Він також розповів про те, коли може наступити наступний кінець світу. Він також наголосив, що чергове вимирання на нашій планеті стане вже шостим. Про це пи...