9-місячна дівчинка зазнала черепно-мозкової травми: У Рівному з рук батька випало та травмувалося немовля

Близько 23-ї години до лікарні дев'ятимісячну дівчинку привезли її батьки власним автомобілем.

У ніч на 7 лютого в Рівному батьки власним авто доставили до лікарні 9-місячну дівчинку з черепно-мозковою травмою. Дитина нібито випала з рук чоловіка на плитку у ванній. Про це повідомили у пресслужбі поліції області, передають Патріоти України.

Наразі дитина у лікарні з матір'ю, правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Про травмовану дитину поліцію повідомили медики ввечері шостого лютого: близько 23-ї години до лікарні дев'ятимісячну дівчинку привезли її батьки власним автомобілем. У неї лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом кісток склепіння черепа.

Правоохоронцям 30-річний батько пояснив: подружжя було у гостях, де він разом з дитиною на плечі увійшов до ванної кімнати. Там його донька різко ворухнулася і впала на плитку.

"Чоловік був напідпитку. Наразі дитина разом з 22-річною матір'ю перебуває у лікарні. Життю дівчинки нічого не загрожує", – повідомила речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Вона уточнила, що в подружжя є ще одна дитина – дворічний хлопчик. Він проживає з непрацюючим офіційно дідусем, батьком 30-річного рівнянина. Його неодноразово притягували до відповідальності за незаконне поводження зі зброєю та за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, повідомили у поліції.

За фактом злісного невиконання обов’язків по догляду за дитиною правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Покарання за такий злочин – обмеження волі або тюрма на строк від двох до п'яти років.

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...