9-річний Рома, який втратив маму та дивом вижив після атаки РФ на Вінницю, зустрівся з Папою Римським

9-річний Рома, який отримав 45% опіків поверхні тіла та втратив маму внаслідок російської ракетної атаки по Вінниці, зустрівся з Папою Римським. Про це хлопчик повідомив на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Важлива для Роми зустріч відбулася вчора, 6 грудня, на День Святого Миколая. Українець опублікував фото з Папою Франциском та зазначив: «Зустріч, яка запам’ятається на все життя».

Рома приїхав зі своїм батьком, який також був присутній на зустрічі. Також видно, що до понтифіка приїхала 12-річна Яна Степаненко, яка під час війни втратила обидві ноги.

Рома зробив символічний подарунок Папі Римському — хлопчик передав браслет від Національного реабілітаційного центру UNBROKEN Ukraine, де діти проходили лікування та реабілітацію.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...