9 травня від коронавірусу помер настоятель одного з найвідоміших храмів Москви

Мурований храм Покрова Пресвятої Богородиці в Ізмайловому зводився за наказом царів Олексія Михайловича та Федора Олексійовича у 17 сторіччі. Комплекс продовжував розбудовуватися у 19 сторіччі.

 Володимир Бушуєв

Настоятель храму Покрова Пресвятої Богородиці в московському районі Ізмайлово протоієрей Володимир Бушуєв заразився коронавірусом і помер у віці 67 років, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Наголошується, що у священика виявили коронавірус. Батюшка був госпіталізований у важкому стані з діагнозом "двостороннє запалення легенів". Лікарі боролися за життя Бушуєва, проте марно - він помер 9 травня.

Комплекс храму Покрова Пресвятої Богородиці в ІзмайловомуВарто відзначити, що за останній час через коронавірус загинули кілька духівників РПЦ. Так, помер засновник Введенського жіночого монастиря в Іванові архімандрит Амвросій (Олександр Юрасов). Він поступив до лікарні у важкому стані з двобічною пневмонією.

21 квітня від коронавірусу загинув настоятель Богоявленського собору Москви (Єлоховського кафедрального собору) протоієрей Олександр Агейкин, йому було 48 років. Через його смерть в РПЦ вибухнув скандал.

Також 7 травня стало відомо про те, що від коронавирусної інфекції помер насельник російського Свято-Данилова монастиря ієродиякон Димитрій.

Крім того, напередодні з'явилася інформація, що з підозрою на зараження коронавірусом у лікарню потрапив голова Патріаршої комісії РПЦ у справах сім'ї протоієрей Димитрій Смирнов. Він перебуває у важкому стані.

У Москві за останню добу підтвердили 5 551 випадок коронавіруса, померло 58 осіб. Всього станом на 10 травня у Росії виявлено 11 012 нових випадків коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, днями на Буковині також помер батюшка Московського патріархату.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...