"9 з 10, небезпечно": Віталій Кім похвалився тим, як стріляє його дружина (відео)

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім показав, як його дружина Юлія вміє стріляти з автомата. На сторінці в Instagram Кім опублікував відео з полігону, де його кохана стріляє по цілях, передають Патріоти України.

Судячи з відео, дружина Кіма вміє дуже вправно поратися зі зброєю. З 10 цілей Юлія попала по дев'яти. "9 з 10, небезпечно", - коротко прокоментував Кім і похвалився вміннями своєї коханої.

Своєю чергою, підписники сторінки політика оцінили вправність Юлії і зазначили, що він точно пишається своєю дружиною: "Якби замість мішені був кацап, то було б 10 з 10", "ви у безпеці", "мама – молодець", "справжня жінка. Все їй під силу. Нині це дуже актуально".

До речі, сьогодні вранці очільник Миколаївської ОВА показав відео, як його дружина збиралася на полігон. Політик показав кохану у чорних легінсах, футболці та кепці, а в рюкзаку за спиною виднівся автомат.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...