Заради шансу на життя: 90-річна американка пройшла по снігу 10 кілометрів, щоб отримати вакцину від COVID-19

90-річна американка з Сіетла Френ Голдман під час сильного снігопаду пройшла 10 кілометрів, щоб отримати дозу вакцини від COVID-19, передають Патріоти України.

"Я дзвонила, щоб записатися на вакцинацію скрізь, де можна, щоранку, кожен день і контролювала онлайн-запис ночами", – розповіла вона.

В результаті їй вдалося домовитися з медиками про зустріч в неділю, о 9:10, проте в суботу почався сильний снігопад. Спочатку жінка зробила пробну прогулянку, пройшовши дві третини шляху. А в неділю вона взяла свої палиці для скандинавської ходьби і вийшла заздалегідь з дому.

"Це було нелегко. Дороги замерзли і вкрилися великою кількістю снігу", – сказала Френ. Вона дісталася до лікарні із запізненням всього в п'ять хвилин. Заради вакцини вона пройшла десять кілометрів.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...