98-річній жінці, яка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного, куплять будинок

Співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що 98-річній Лідії Степанівні, яка самотужки пройшла близько десяти кілометрів з окупованої частини Очеретиного на підконтрольну територію України, куплять будинок, інформують Патріоти України.

«Терпиш, терпиш, терпиш емоційно все це, намагаєшся робити те, що маєш, і те, що можеш, а потім читаєш таку історію, і все це виривається назовні», — написав він у Telegram.

Гороховський зазначив, що monobank купить Лідії Степанівні будинок, в якому вона «доживе до того моменту, коли ця гидота зникне з нашої землі».

29 квітня у Нацполіції розповіли, що Лідія Степанівна протягом дня йшла до української території після того, як росіяни знищили будинок, який жінка будувала власними руками. 98-річна українка пересувалася на двох палицях, без води та їжі.

Надвечір військові помітили жінку та передали її підрозділу Нацполіції, який займається евакуацією українців з прифронтових територій. Лідію Степанівну відвезли до притулку, де надали необхідну допомогу.

Варто знати: У Мінцифрі розповіли, як залишитися на зв'язку під час відключень електроенергії У Мінцифрі розповіли, як залишитися на зв'язку під час відключень електроенергії

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:50

Міністерство цифрової трансформації радить подбати про стійкий інтернет на час відключень електроенергії. Поради розмістив міністр Михайло Федоров у своєму телеграмканалі. . "Ворог продовжує обстрілювати енергетичну інфраструктуру, тому в енергосистемі...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:38

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...