А була тверезою: У Польщі українка розтрощила десять автомобілів

Жінка втратила контроль над власним транспортним засобом.

На півдні Польщі українка не впоралася з керуванням автомобілем і спровокувала ДТП за участю 10 автомобілів. Аварія сталася поблизу населеного пункту Гай Малопольського воєводства в напрямку Кракова. Про це повідомляє Interia.pl, передають Патріоти України.

"Громадянка України, яка керувала автомобілем BMW, втратила контроль над транспортним засобом. Вона не змогла загальмувати і в'їхала між двома смугами руху, пошкодивши свій і ще дев'ять автомобілів", - повідомили в поліції.

В результаті ДТП постраждалих немає, але утворився великий затор. Як зазначається, на момент аварії громадянка України була тверезою.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...